Webbradion för alla som gillar Karibien

Studion finns på olika öar i Karibien, i Sverige eller Thailand – beroende på var jag är just då.
Vi sänder dygnet runt och du får aktuella nyheter om Karibien, på hemsidan, på Facebook och i radion. Allt finns här på vår hemsida – och hör se´n!

Karibien -idag är programmet som håller dig uppdaterad med de senaste nyheterna, kommande karnevaler och den populäraste musiken från Karibien – där många drömmer om att bosätta sig. Vi informerar om hur du gör för att på bästa sätt kunna leva i Paradiset och berättar om vardagslivet för de som redan bor där under längre eller kortare perioder – och hör se´n!

Många skandinaver besöker årligen Karibien och fler och fler bosätter sig där permanent och troligen finns det lika många som inte vill skriva ut sig från hemlandet och därför tillbringar sex månader om året ”hemma” – och hör se´n!

Ordet är fritt presenterar Skandinaver i Thailand & Thailändare i Skandinavien, och vi låter alla som vill komma till tals och prata till punkt. Kända och okända berättar om sitt liv i Paradiset för alla er som drömmer om att en dag flytta hit. Alla program ligger dessutom i ”Arkivet” där du kan lyssna när det passar.
Hör skandinaver berätta om livet i Karibien – eller karibier om livet i Skandinavien– och hör se´n!